Kawy ziarniste i mielone

KAWA PORTIOLI to Tylko najlepsze gatunki Arabiki i Robusty (naturalnej i mytej), starannie wybrane z najbardziej odpowiednich regionów i gleb, tworzą niepowtarzalną „orkiestrę symfoniczną” smaków.

Bezpośrednie i wykwalifikowane relacje z producentami i eksporterami oraz okresowe wizyty w głównych krajach produkujących pozwalają nam na kontynuację i weryfikację standardu jakości. Selekcja kawy surowej pozwala nam także na uzyskanie stałej, „szytej na miarę” jakości dla klientów.

Dla każdej jakości kawy przeprowadzane są następujące czynności:

  • badania oceniające i weryfikujące charakterystykę roku produkcyjnego
  • badania kontrolne próbek kawy surowej w celu zatwierdzenia zakupionych partii do dopuszczenia do sprzedaży
  • podobny test weryfikacyjny po przybyciu do Włoch, przed wejściem do palarni.
Kawy ziarniste i mielone

Wyświetlanie jednego wyniku



KAWA PORTIOLI to Tylko najlepsze gatunki Arabiki i Robusty (naturalnej i mytej), starannie wybrane z najbardziej odpowiednich regionów i gleb, tworzą niepowtarzalną „orkiestrę symfoniczną” smaków.

Bezpośrednie i wykwalifikowane relacje z producentami i eksporterami oraz okresowe wizyty w głównych krajach produkujących pozwalają nam na kontynuację i weryfikację standardu jakości. Selekcja kawy surowej pozwala nam także na uzyskanie stałej, „szytej na miarę” jakości dla klientów.

Dla każdej jakości kawy przeprowadzane są następujące czynności:

  • badania oceniające i weryfikujące charakterystykę roku produkcyjnego
  • badania kontrolne próbek kawy surowej w celu zatwierdzenia zakupionych partii do dopuszczenia do sprzedaży
  • podobny test weryfikacyjny po przybyciu do Włoch, przed wejściem do palarni.